Wednesday, August 17, 2011

Fast 2 Feed 2011 di Taman Islam, KemamanLokasi: Taman Islam, Kemaman, Terengganu
Tarikh: 13 Ogos 2011
Program: Fast 2 Feed anjuran Yayasan Kemanusiaan Muslim Aid Malaysia
Diraikan: Anak-anak yatim dan fakir miskin (300 orang)

Program Fast 2 Feed (F2F) anjuran Yayasan Kemanusiaan Muslim Aid Malaysia (Muslim Aid) telah ke Pantai Timur Tanah Air baru-baru ini. Program F2F kali ini telah diterajui oleh skuad sukarelawan Muslim Aid Kemaman yang diketuai oleh saudara Ghani yang merupakan antara pasukan sukarelawan yang aktif terutama di sebelah Pantai Timur.

yang telah diraikan

para dermawan bersama yang diraikan

iftar

pengarah Muslim Aid bersama skuad sukarelawan Muslim Aid Kemaman

Program F2F di Kemaman ini telah meraikan 300 orang fakir dan miskin di sekitar Kemaman dan daerah yang berdekatan. Keunikan F2F di Kemaman ini ialah dimana semua tetamu yang hadir termasuk para dermawan dan yang diraikan bersama-sama bersila di atas lantai untuk berbuka puasa bersama.

Pihak Muslim Aid mengucapakan jutaan terima kasih kepada para dermawan yang telah menaja mereka untuk berbuka puasa serta pasukan sukarelawan terutama sekali skuad sukarelawan Muslim Aid Kemaman yang telah bekerja keras bagi menjayakan program Fast 2 Feed di Kemaman sendiri.


No comments:

 

Copyright 2009. Sebuah projek dari Yayasan Kemanusiaan Muslim Aid Malaysia, Tel: 03-22881996, Email: mail@muslimaidasia.com

Develop byAdvertBlogger